Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete
Továbbképzések

2016. március 19-20. - BEST OF – a Magyar állatorvosi Kamara kiemelt rendezvénye - SZAKMAI PROGRAM
Továbbképzési hírek
Kedves Kollégák!


2016. március 19-20. - BEST OF -

Lurdy konferencia- és rendezvényközpont, Budapest

BEST OFa Magyar állatorvosi Kamara kiemelt rendezvénye

 

A Magyar Állatorvosi Kamara Pest megyei Szervezete 2016-ban is megrendezi hagyományos két napos továbbképzését, melynek tematikája ezúttal „csak ennyi”:

 

BEST OF

 

Az elmúlt 20 évünk legkedveltebb előadóit és Kómár díjas* kollégáinkat hívtuk meg, hogy egy-egy aktuális, érdekfeszítő és a mindennapi praxisban dolgozó kollégák számára hasznos előadással együtt ünnepelhessük a Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) – és egyben a Pest megyei Szervezet – megalakulásának 20. évfordulóját. A BEST OF a MÁOK kiemelt rendezvénye.

 

Helyszín: LURDY HÁZ, BUDAPEST (Bp. Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet)

Időpont: 2016. MÁRCIUS 19-20.

Jelentkezés: ITT.

A két nap előadásainak meghallgatása után és sikeres internetes tesztírással max. 91 pont írható jóvá. A külföldi előadások interneten történő közvetítését a VET WEBINAR teszi lehetővé, a szinkrontolmácsolásról Dr. Székely András kollégánk gondoskodik.

A részletes program és a jelentkezés tudnivalóiért kattintson alábbi képekre.


* Kómár díjas / az „Év Pest megyei állatorvosa”: Pest megyében legalább 5 éve praktizáló, állatorvos, aki az állatgyógyászat területén kiemelkedő – az állattulajdonosok és állatorvos kollégái által elismert – szakmai munkája mellett, példamutató emberi tulajdonságai alapján is méltó Kómár professzor úr emlékéhez. Kómár díjas lehet olyan Pest megyei állatorvos kolléga is, aki az állatorvosok tevékenységét segítő egyéb (pl. állatorvos oktatói, tudományos, kutatói, állatvédelmi, a területi szervezet erősítése érdekében folytatott) tevékenysége alapján méltó a díjra.Üdvözlettel:

MÁOK Pest megyei Szervezete

Hirlevél feliratkozás
BEJELENTKEZÉS


Regisztráció / Emlékeztető

MÁOK Pest megyei Szervezete 2100 Gödöllői Üzleti Park, Pattantyús Ábrahám krt. 2.
Telefon és fax: 28/511-414 (munkanapokon 8.00 – 14.00 között) E-mail: maokpest@pest-megyei-allatorvos.hu